Nyheter

Dags för sommartävlingen 2020

Nyheter I årets sommartävling 2020 lottar vi ut presentkort till ett totalt värde av 7 500 kronor.

Exempel på trädgårdsdekoration

Vi välkomnar till vår tävling där det gäller att skicka bilder till oss.

Vi lottar i september ut lite priser där vinsterna består av presentkort på ICA Nära Lagahallen och Hemköp i Skillingaryd, Ica Supermarket i Vaggeryd samt City Gross i Värnamo. Det är alltså ingen bedömning utan alla vinster lottas ut. Det är ett förstapris om 2 500 kronor och 10 priser á 500 kronor. Totalt blir det 11 vinster.

Det gäller att skicka in en eller flera bilder (högst 4) som du tagit efter 1 juni 2020.

Vi har särskilt tema:

Trädgårdsdekorationer (ej blommor och växter) och grindar

Det kan vara en bild som på ett eller annat sätt är betydelsefull för dig och som du tror kan locka andras intresse. Det finns inga begränsningar mer än att du ska ha tagit den själv och det får inte vara några reklambudskap.

Gå gärna ett stycke ifrån motivet så att vi kan beskära bilden till lämplig storlek.

Skriv ditt namn och orten där du bor. Du får gärna också skriva var bilden är tagen och om du så vill ge ytterligare information.

Vi lovar att publicera de flesta bilderna på i våra tidningar https://skillingaryd.nu och https://värnamo.nu. Det kan ta några dagar/någon vecka innan inskickade bilder publiceras.

• Skicka dina bilder till oss (högst 4 bilder/deltagare). Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna som arkivbilder för publicering i olika sammanhang men endast i våra webbtidningar. Bilder kan skickas in till och med 20 augusti 2020.

Bilder skickas till: bild@vmo.nu eller bild@skillingaryd.nu

Lycka till!

Taggar

Dela